Om Åland Event

Åland Event är ett litet företag med stora planer som planerar, förbereder och genomför åländska sport- och fritidsevenemang. Företaget har en styrelse på fem personer samt en anställd projektledare.

Sponsorer & samarbetspartners

För att kunna genomföra evenemangen på ett önskvärt sätt samarbetar Åland Event med bl.a. olika föreningar.

Vi letar även efter flera seriösa och långsiktiga partners som vi tillsammans kan blicka framåt med! Vi erbjuder intresserade företag samarbets- och exponeringsmöjligheter inom en växande bransch. Möjligheterna är många och vi är möjliga på alla sätt och vis! Vi behöver pålitliga och goda samarbetspartners för att vidareutveckla våra evenemang men är samtidigt noga med att samarbetet ska kännas givande för båda parter. Det behöver inte heller bara handla om synlighet för er, utan kunde t.ex. också vara en del av företagets friskvårdstänkande med målet att få arbetstagare att delta i något av våra lopp.

Vill Ert företag synas på och samarbeta med våra evenemang?
Du kan bekanta dig med Åland Events sponsorbrev där det bl.a. står om våra mål och planer samt föreslagna evenemangsnivåer finns presenterade, både helhets- och evenemangssponsorer. Observera att dessa kan kombineras, t.ex som helhetssponsor på lägre nivå i kombination med ett evenemangssponsorskap för ett av evenemangen som ligger närmare om hjärtat än de övriga.
I en  ”Kort beskrivning av evenemangen” presenteras var och ett av våra sju evenemang lite närmare.
Vi kommer gärna med ytterligare info om våra evenemang och diskuterar hur ett samarbete kunde läggas upp, utan att ni binder er till något.
Intresserad? Kontakta oss då på info@alandevent.com

Presentkort

Har du fullständig idétorka när det gäller att köpa gåvor till din partner, din goda vän eller kanske en äventyrslysten släkting som redan har allt som tänkas kan? Är du trött på att ge gåvor som  kommer att bli dammiga i ett hörn bak i hyllan?
Då är ett presentkort till evenemang den absolut bästa lösningen! En upplevelsepresent glädjer mottagaren för en längre tidsperiod. Uppladdningen och förberedelserna, själva evenemanget och därtill minnena som ofta lever kvar länge efter loppet!

Du kan välja mellan att ge ett presentkort till ett visst evenemang om du vet att deltagaren vill delta just i det loppet.Om du är osäkert på vilket lopp som lockar mest kan du ge ett presentkort som kan användas till alla våra evenemang.
Du väljer på vilken summa som presentkortet skrivs på! Presentkortet kan du själv printa ut eller få det skickat till dig per post!

Skicka ett mail till info@alandevent.com för mera information samt för att beställa den bästa gåvan!

Förena nytta med nöje!

Letar du efter aktiviteter för ditt företag? Kanske konferens där ni inte enbart sitter stilla utan även får röra på er – på riktigt! Eller en ordentlig Kick Off där äkta teamwork behövs?

Samla ert gäng och satsa på en konferensresa till Åland som kombineras med ett idrottsevenemang!

Alla våra evenemang kan kombineras med en, eller flera dagars konferens för dig och ditt företag!
HÄR kan du bekanta dig med några alternativ; men finns flera möjligheter utöver det!
Alla våra evenemang har en sträcka som passar för så gott som alla!

Låter det intressant?
Kontakta oss för mera information på info@alandevent.com

Mission, vision och affärsidé

Mission
Åland Events mission är utöka och förbättra sport- och fritidsevenemangen på Åland både genom att utveckla redan befintliga evenemang och även skapa nyheter för den åländska marknaden.
Åland Event skall vara en naturlig samarbetspartner när andra föreningar/ företag vill utveckla och starta upp sina ideér om olika evenemang. Åland Event skall också finnas som en tillgång för att hjälpa dem med att vidareutvecklas sina befintliga evenemang där deras ideélla krafter och kunskaper inte räcker till.
Åland Event strävar efter en ekonomisk vinst med sin verksamhet, både för att ge avkastning på insatt kapital men också för att kunna vidareutveckla de olika evenemangen på ett professionellt sätt.

Vision
Åland Events vision är att utveckla eftertraktade sport- och fritidsevenemang med ett gott rykte som lockar deltagare från olika håll i Europa till vår vackra arena, Åland. Deltagarplatserna till evenemangen skall bli efterfrågade, och endast de geografiska begränsningarna skall sätta ett tak för hur stora evenemangen kan bli.

Affärsidé
Åland Event skall ordna sport- och idrottsevenemang som är både omsorgsfullt planerade, av högkvalitet och har ett gott rykte som lockar med både nya och gamla deltagare både från Åland och utanför Ålands gränser.
Evenemangen riktas i första hand till vuxna, men beroende på evenemang skall även yngre få delta i juniorklasser. Det skall också finnas lämpliga klasser både för den högt satsande tävlingsidrottaren och för den glada motionären.